Skip to main content

Projecten

Ventilatiesystemen zijn essentieel voor het creëren van een gezond binnenklimaat en voor het voldoen aan de energieprestatievereisten (EPB) van gebouwen. Door systemen van merken als Renson, Duco, Zehnder en Pichler te installeren en zorgvuldig af te stemmen, draag je bij aan de efficiëntie en effectiviteit van ventilatie in gebouwen.

Het correct afstellen van de ventielen is van cruciaal belang voor een optimale luchtstroom en ventilatieprestaties. Dit zorgt niet alleen voor een goede luchtkwaliteit binnen het gebouw, maar kan ook helpen om energie te besparen door het verminderen van onnodig energieverlies.

Het feit dat je ook rekening houdt met de vereisten voor ventilatieverslaggeving, die van vitaal belang zijn voor EPB-dossiers (Energieprestatie en Binnenklimaat), toont aan dat je niet alleen de installatie uitvoert, maar ook verantwoordelijkheid neemt voor het voldoen aan regelgeving en normen die betrekking hebben op energie-efficiëntie en binnenmilieu.

Doorgaan met deze zorgvuldige aanpak draagt bij aan het comfort, de gezondheid en de duurzaamheid van gebouwen, wat op zijn beurt een positieve impact heeft op de bewoners en gebruikers ervan.